NOVO NOVO

SKINIAL- NELASERSKO UKLANJANJE TETOVAŽE I TRAJNE ŠMINKE

- prirodan način uklanjanja tetovaže bez lasera

- sistem uklanjanja tetovaže bez lasera dostupan širom svijeta

- mi je ne izblijedimo …..mi je uklanjamo !

- zaštićena švicarska formula

- revolucionarna,inovativna njemačka i švicarska domišljatost

KAKAV JE TIJEK TRETMANA ?

Tijekom našeg postupka uklanjanja tetovaže koristimo prirodno odbacivanje kože te njen proces zacijeljivanja kako bi u potpunosti uklonili tattoo pigment iz tijela.Korištenjem uređaja za mikropigmentaciju uklanjamo u vidu kružića manje dijelove epidermisa s maksimalnom dubinom od 0.3 mm.Ostavljanjem kožnih mostova između kružića smanjuje se rizik od ožiljaka nego što je to slučaj kada se tretiraju veće površine kože.

Patentirana tekućina za uklanjanje SKINIAL-EX,temeljena na mliječnoj kiselini,primijenjuje se na tretirano područje.Ona polako prodire kroz tattoo pigment i stvara reakciju s makrofagima koji su bili zaduženi za enkapsulaciju pigmenta sve do sada.Zahvaljujući djelovanju tekućine na makrofage ove stanice izgube na snazi te oslobađaju tattoo pigment.Makrofage koje su do tada okruživali i štitili tattoo pigment ,obrambeni sustav organizma prepoznaje kao strano tijelo i odbacuje ih direktno na površinu kože gdje se oblikuje krasta.Krasta se kroz nekoliko dana osuši a tretirani dio kroz nekoliko tjedana skroz zacijeli.

8 -10 tjedana nakon prvog tretmana uklanjanja tetovaže daljnji tretman se može nastaviti na okolnim područjima sve dok se cijela tetovaža ne ukloni.Nakon što se proces zacijeljivanja tretiranog područja završi koži se vraća originalna boja te se može ponovo tetovirati.

KOJE SU PREDNOSTI SKINIAL TRETMANA?

- Uklanja sve boje - naš postupak uklanjanja tetovaže bez lasera ,može ukloniti sve kombinacije boja i njihove mješavine većinom od prvog puta.

- Manji broj tretmana od lasera - u usporedbi sa laserskom metodom,broj tretmana Skinial -om je značajno manji.U slučaju manjih tetovaža ( do 16 cm2 ) naravno ovisi o obliku, obično je potrebno samo 3 do 4 tretmana uklanjanja tetovaže.Dakle,naš postupak je jeftiniji od laserske metode uklanjanja.

- Bez ostataka u organizmu - tattoo pigment napušta organizam kroz površinski sloj kože a prirodni tjelesni mehanizmi u potpunosti razgrađuju tekućinu za uklanjanje kroz nekoliko sati.Nikakve štetne tvari ne ostaju u organizmu.

- Manje boli - uklanjanje tetovaže Skinial-om obično je manje bolno od prvobitnog tetoviranja.

Kakvi rezultati se mogu očekivati?

Tetovaža nije grafit.

Klijenti često imaju visoka očekivanja od postupka uklanjanja tetovaže.Oni misle da se tetovaže mogu ukloniti bez obzira na veličinu i mjesto te da će koža izgledati isto kao prije tetoviranja.Niti jedan postupak ne može tako nešto garantirati.Ne može se garantirati uklanjanje tetovaže bez ožiljka.To najviše ovisi o kvaliteti kože pojedinca kao i od njegovog genetskog naslijeđa nego od korištenog postupka za uklanjanje.

Za razliku od zida sa grafitima koja se lako može obnoviti ,koža je živi organ.Sukladno tomu,svatko reagira drugačije.Ukoliko se ništa više od tetovaže ne može uočiti na udaljenosti od jednog metra ,smatramo da je postupak imao dobre rezultate.Tijekom detaljne konzultacije prije početka samog tretmana razgovaramo o Vašim očekivanjima te izvodljivim rezultatima.

Kod većine tetovaža koje smo uklonili ,prethodna tetovaža ne može se uočiti prostim okom.U slučaju manje tetovaže,rezultati se mogu očekivati nakon 2 do 3 tretmana a vračanje kože u normalno stanje od 9 do 12 mjeseci kasnije.Ovo je posljedica procesa zacijeljivanja koji između svakog tretmana traje od 8 do10 tjedana.Koži će često trebati više vremena kako bi crvenilo potpuno nestalo.Za uklanjanje veće tetovaže je naravno potrebno više vremena.Što je tetovaža veća ,to je veći rizik od ožiljaka.

Koji su rizici ?

Tattoo pigment nije u potpunosti izbačen

Rijetko se desi da tattoo pigment ostane vidljiv.Međutim,postoje dobri razlozi zbog kojih prirodno odbacivanje može djelovati samo djelomično te se tattoo pigment i dalje zadržava u koži.

U većini slučajeva količina tattoo pigmenta je bila toliko velika pa je samo dio pigmenta mogao biti izbačen kroz površinski sloj kože.

Također je moguće da je tetovaža tetovirana toliko duboko u slojeve kože da tekućina za uklanjanje nikako ne može doprijeti do nje.Ako je profesionalni tattoo majstor radio tetovažu ,ovo se rijetko desi.

Utjecaj lijekova i lokalne anestezije može dovesti do smanjenog odbacivanja pigmenta.

Poseban slučaj je tetovaža koja je bila već tretirana laserom.Ovisno od stanja potkožnog tkiva postoji mogućnost da je koža izgubila prirodnu funkciju odbacivanja zbog korištenja lasera.Da li će ovo biti slučaj kod Vas i kada se to zbiva,teško je zaključiti.Nekim ljudima je, nakon samo nekoliko laserskih tretmana,potkožno tkivo potpuno prekriveno ožiljcima ,dok drugima prirodna sposobnost odbacivanja bez stvaranja ožiljaka odlično funkcionira i nakon čak deset laserskih tretmana.

Kako bi se ovo utvrdilo ,najbolje je sačekati rezultate patch testa koji se radi na samo jednoj točki ili krugu kože.

Prema medicinskom istraživanju kod 5% populacije se javljaju hipertrofični ožiljci,učestalije kod mlađih nego starijih,kao i kod žena nego muškaraca.U suštini ,svaka tetovaža je trajna ozljeda kože koja može dovesti do poremaćaja pigmentacije i mikroskopskih ožiljaka.Kod 20% tetovaža moguće je vidjeti ožiljke prije procesa uklanjanja tetovaže.

Cilj optimalnog uklanjanje tetovaže bez lasera je postizanje vizualnog dojma što sličnijoj normalnoj koži.Ovisno od tipa kože,mjesta tetovaže ,godina klijenta ,njenog/njegovog općeg zdravsvenog stanja (pušač,na medikamentnoj terapiji ,česta konzumacija alkohola ,itd) faza zacijeljivanja može trajati duže (do jedne godine) dok se ne postignu željeni krajnji rezultati.

U usporedbi sa laserskom metodom uklanjanja,Skinial metoda nosi značajno manji rizik od formiranja ožiljaka i poremećaja pigmentacije kože.MADEROTERAPIJA - anticelulitna masaža drvenim oklagijama !

postiže vrhunske rezultate u razbijanju celulita i masnih naslaga ,podiže tonus i učvrćuje tkivo -lifting ! Potrebno je minimalno 3x tjedno dolaziti na tretmane a mogu se kombinirati sa zamatanjem kofeinskim šećernim gelom koji pojačava smanjivanje obujma.

Imamo pakete maderoterapije od 5,10 i 15 tretmana.

1 tr. 40 min. (noge i trbuh) = 175,00/160,00 (za gotovinu)

1 tr. 60 min. (tijelo) = 250,00/230,00

  5 tr. = 5% popusta

10 tr. = 15% popusta 

15 tr. = 20% popusta

Za plaćanje paketa a pojedinačno je svaki 10 tr. gratis.


NOVO-LASH LIFT - Keratinski tretman za savršeno prirodne i postojane trepavice.Lash lift je novi tretman bojanja , uvijanja i njege trepavica keratinom koje daju istaknut i zavodljiv pogled. Lash lift tretman je namijenjen za sve žene koje ne žele nositi extenzije a žele istaknuti i naglasiti svoj pogled ,zatim za oporavak nakon skidanja extenzija ili jednostavno tko želi izgledati "prirodnije"i odmoriti se od šminkanja.Postupak je bezbolan ,traje oko 45 min. a efekt uvijenih trepavica traje od 6-8 tjedana.Postupak Vas ne obavezuje na dolazak nego onda kada vidite da je potrebno a najranije nakon 4 tj.

cijena : 220,00 kn a 200,00 kn za gotovinu


T-SHOCK 31

PRESSOTERAPIJA - limfna drenaža

BIOSURFACE PEEL

INTENZIVNI I PRIRODNI TRETMANI ŠEĆERNIM GELOM PANDY s

Sweet coffee-anticelulitna masaža
Sweet Healing Detox masaža-leđa
Sweet Pro-Age lifting masaža-lica
Glavni sastojak šećernog gela je Glukoza ,koja je sastavni dio našeg tijela, hidroskopna je ,zadržava i veže na sebe vlagu što nam je važno za hidrataciju kože.Glukoza ima vrlo malu molekulu te može prodrijeti duboko u kožu i postaje transporter za aktivne tvari koje želimo unijeti .
-Sweet coffee –anticelulitna masaža koja zbog posebnosti preparata i načina rada daje brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža.Radi se s 2 % kofeinom koji je rastopljen u šećernom gelu.Kao dobar prijenosnik koji unosi kofein ravno u masnu stanicu, nudi nam vrlo efektni anticelulitni i tretman za mršavljenje.Važno je naglasiti da Pandy s masaža ima posebne pokrete koji u suradnji sa šećernim gelom izazivaju hiperemiju i prirodni vakuum efekt koje nam pomaže pri bržoj razgradnji masnih stanica i izbacivanju štetnih tvari iz organizma.
-Sweet ProAge lifting masaža lica                  i

-Sweet Healing Detox masaža leđa  je nastala kao sinergija različitih masažnih tehnika i  pokreta.Prilikom masaže razvijamo ovisno o tehnici slabiji ili jači vakuumski efekt te tako intenzivno stimuliramo mikrocirkulaciju te aktiviramo limfu i samim time izmjenu tvari u koži i mišićima pa su odlične kod bolnih stanja i problematične kože lica i leđa

.


 

Profile Information

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.37 MB
Application afterInitialise: 0.035 seconds, 3.45 MB
Application afterRoute: 0.041 seconds, 4.18 MB
Application afterDispatch: 0.088 seconds, 8.79 MB
Application afterRender: 0.114 seconds, 9.73 MB

Memory Usage

10319120

11 queries logged

 1. SELECT *
    FROM jos151_session
    WHERE session_id = 'p68d1tci0o569ome0nbcmfsh72'
 2. DELETE
    FROM jos151_session
    WHERE ( time < '1558704949' )
 3. SELECT *
    FROM jos151_session
    WHERE session_id = 'p68d1tci0o569ome0nbcmfsh72'
 4. INSERT INTO `jos151_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( 'p68d1tci0o569ome0nbcmfsh72','1558705849','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos151_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS type, element AS name, params
    FROM jos151_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT m.*, c.`option` AS component
    FROM jos151_menu AS m
    LEFT JOIN jos151_components AS c
    ON m.componentid = c.id
    WHERE m.published = 1
    ORDER BY m.sublevel, m.parent, m.ordering
 8. SELECT template
    FROM jos151_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 0)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 9. SELECT a.*, u.name AS author, u.usertype, cc.title AS category, s.title AS section, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, g.name AS groups, s.published AS sec_pub, cc.published AS cat_pub, s.access AS sec_access, cc.access AS cat_access 
    FROM jos151_content AS a
    LEFT JOIN jos151_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos151_sections AS s
    ON s.id = cc.section
    AND s.scope = "content"
    LEFT JOIN jos151_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos151_groups AS g
    ON a.access = g.id
    WHERE a.id = 47
    AND (  ( a.created_by = 0 )    OR  ( a.state = 1
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2019-05-24 13:50:49' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2019-05-24 13:50:49' )   )    OR  ( a.state = -1 )  )
 10. UPDATE jos151_content
    SET hits = ( hits + 1 )
    WHERE id='47'
 11. SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params
    FROM jos151_modules AS m
    LEFT JOIN jos151_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 0 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY position, ordering

Language Files Loaded

Untranslated Strings Diagnostic

None

Untranslated Strings Designer

None