... mogu biti:

 

 

 DERMALOGICA TRETMANI LICA

  Temeljna filozofija Dermalogice:

-> samo zdrava koža je lijepa koža

Dermalogica proizvodi ne sadrže štetne i iritantne sastojke za kožu,umjetne boje i mirise koji najčešće izazivaju alergijske reakcije na koži niti mineralna ulja koja pune pore i stvaraju mitisere.

-> njega počiva u proizvodima koji su napravljeni od najčišćih sastojaka od kojih svaki poboljšava i održava besprijekorno zdravlje kože.

Za pravo zdravlje ključni su proizvodi koji su prilagođeni specifičnim potrebama kože.
Dermalogica to postiže Face Mappingom - analizom kože iza koja slijedi preporuka proizvoda, bilo da je riječ o normalnom stanju kože ili specifičnim stanjima i potrebama poput AGE Smarta za zrelu kožu, ili npr. MediBac Cleaninga za kožu sklonu aknama u odrasloj dobi.

Face Mapping

je revolucionarni pristup analizi kože,osmišljen u International Dermal Institutu,ekskluzivno za Dermalogicu.Face Mapping postupak dijeli lice u 14 zona,a klijent na svakoj od njih može imati potencijalne probleme i posebne potrebe.Face Mapping metodom povećava se učinkovitost tretmana jer u fokus stavlja klijentove stvarne potrebe.

Svaki tretman prilagođava se stanju kože.Nije nužno da se koža mora mehanički čistiti,postoje tretmani koji njeguju Vašu kožu i održavaju zdravlje Vaše kože a ujedno vam pružaju ugodu i relaksaciju.

 

Iskoristite face mapping i vidjet ćete prave rezultate!

 

 Dermalogica kompletan tretman

lica započinje dvostrukim Dermalogica čišćenjem i Face Mapping analizom kože.Exfolijacijom na bazi rižinih enzima ,salicilne i mliječne kiseline,papaina i zelenog čaja ,zagladiti ćemo kožu,ubrzati obnovu stanica,omekšati ćemo kožu vapozonom,mehanički očistiti,dezinficirati,izmasirati kožu lica,vrata i dekoltea te nanijeti odgovarajuću masku ili kombinaciju maski koja smiri kožu nakon čišćenja i ublaži eventualno crvenilo.

Koža nakon čišćenja je svježa,napeta i sjaji se.


MediBac

MediBac clearing linija je primarno formirana za tretiranje akni u odrasloj dobi.
Proizvodi, svaki sa svojim jedinstvenim sastojcima za čišćenje i borbu protiv akni, kreirani su tako da djeluju 24 sata na čimbenike koji uzrokuju akne.
Proizvodi tretiraju, čiste i preveniraju akne i istovremeno njeguju kožu.

 

Microzone

Microzone tretman je 20-minutni tretman za klijenta u žurbi.
U ponudi za riješavanje problema na pojedinim zonama, kao što su izbijanja, začepljenja, kao odgovor na potrebu za eksfolijacijom ili rješenje problema dehidracije.
Usredotočen na najnužnije i na rezultate u najkraćem vremenu.

   

Ultrazvuk

-> stvara visokofrekventne mehaničke vibracije koje na tretiranom području uzrokuju pokret pritiska-otpusta koji se ponavlja milijun puta u sekundi.

-> reaktivira cirkulaciju (jedan od uzroka pojave celulita)

-> razgrađuje otpadne tvari i olakšava njihovo izbacivanje iz organizma.

-> duljina ciklusa može trajati 10 do 15 tretmana. Ciklusi se mogu ponavljati u razmaku od najmanje 10 dana između 2 ciklusa.

-> prvi rezultati vidljivi već nakon prvih tretmana, nakon kojih će koža biti mekša i glađa.

 

Vakum

 

 • Limfna drenaža

 

Celulit nastaje stvaranjem masnih naslaga u vezivnom tkivu,  najčešće na bokovima, trbuhu i stražnjici ili bedrima.

Masne stanice u donjem sloju kože tih područja gomilaju masnoću, rastu, a stjenka stanice se deformira.

Ova izobličenja izviru iz vezivnog tkiva i na površini kože nastaju udubljenja koja se još zovu i  „narančina kora“.

Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom pospješuje cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus kože, opušta se mišićna napetost i pomaže u redukciji opsega tijela.

Vakum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i reducira celulit, poboljšava cjelokupni izgled kože.

Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.

Ovim tretmanom se i stimulira protok limfe. Limfa je bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme i bijelih krvnih stanica.

Nastaje kao proizvod staničnog metabolizma koje se putem limfnih žila i limfnih žlijezda prenosi dalje u krvotok, te se preko bubrega izlučuju štetni sastojci.

Limfne žile su vrlo tanke, a za pritisak koji gura tekućinu prema srcu koriste energiju rada mišića.

U nekim slučajevima može doći do većeg ili manjeg zastoja u drenaži limfe.

Dakle, limfna drenaža je velika pomoć u medicinskom i kozmetičkom tretmanu kod različitih poremećaja drenaže limfe

...razni limfni edemi, slabe prokrvljenosti tkiva, teških i umornih nogu, pojave proširenih vena te kao osnovna terapija kod uklanjanja celulita.

Vakum se koristi i kod tretmana lica. Nježnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura.

Mikrocirkulacija pripomaže u bržoj regeneraciji kožnog tkiva, što pospješuje nestanak ili redukciju manjih postojećih kožnih defekata,  limfna drenaža koja se provodi za vrijeme vakuumske terapije pospješuje izlučivanje otrovnih tvari te suvišne tekućine iz tijela, što pripomaže u detoksikaciji cijelog organizma.


Biosurface peel - Dermalogica

drugačiji je kemijski piling!

Biosurface peel je kemijski piling profesionalne jačine s niskim pH kojeg smije primjenjivati samo iskusan i profesionalan Dermalogica terapeut.Piling koji snažno tretira fine linije,hiperpigmentaciju i akne te zdravlje kože dovodi na novu razinu.

Tretman bez ožiljaka,bez dugog vremena oporavka.Aktivni sastojci djeluju sinergijski,smanjuju površinsku hrapavost kože i fine linije,tretiraju akne i pojavu hiperpigmentacije u epidermisu i dermisu.

To je površinski piling,nije medicinski te djeluje samo do bazalnog sloja.

Prije samog tretmana potrebno je doći na konzultacije probni test na preparate.


Ultrazvučna špatula

Ultrazvučno čišćenje lica

Tretman čišćenja lica ultrazvukom  je najsigurniji i najugodniji tretman čišćenja lica. Ovaj tretman se već neko vrijeme izdvaja kao savršena dopuna za klasičan tretman lica ali i za pojedinačan tretman čiščenja lica.Minimalni tragovi čišćenja kože se gube 20 minuta do maksimalno 2 sata nakon tretmana, te ga je lakše uklopiti u dnevne obaveze!

Ultrazvučno čišćenje lica je siguran, bezbolan i temeljit tretman, koji sa kože skida istrošene stanice, višak masnoće, mitisere, bubuljice, akne, a kojim se istovremeno, popravljajući mikrocirkulaciju, popravlja tonus i hidriranost kože te uklanjaju mrlje, proširene pore i ujednačava ten.

Koristeći kombinirano, tehnologiju niskofrekventnog ultrazvuka i posebne ultrazvučne špatule, iz kože se jednostavno „izbacuju“ nepoželjne lojnice i mitiseri!
Ultrazvuk radi finu mikromasažu kože, kojom se osigurava optimalna prokrvljenost te probudjuju mnogi uspavani i usporeni metabolički procesi!
Tijekom tretmana lica ultrazvukom na površini kože se stvara tanak sloj ozona, koji uništava sve mikroorganizme, koža se očisti, a istovremeno i  temeljito dezinficira. Ovo je djelovanje od jako velike važnosti kada se tretiraju akne.
Nakon samo 20 minuta, koliko traje piling lica ultrazvukom koža lica je očišćena, rehidrirana i blistava. Ovaj tretman lica nema nikakvih ograničenja-apsolutno je siguran i bez ikakvih neželjenih tragova ili potencijalnih opasnosti od bilo kakvog poremećaja funkcije kože.

Kome je namjenjen tretman ultrazvučnom špatulom?


Tretman lica ultrazvukom preporučuje se svima koji žele imati čistu i svježu kožu, a samo izvođenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove.
Nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim obavezama .
Preporučuje se i osobama koje imaju akne i bubuljice.
Preporučuje se i osobama sa ekstremno osetljivom kožom, kod kojih bi neki drugi vid čišćenja lica (klasični tretman lica), na koži ostavio nepoželjne tragove (ranice,crvenilo).
Tretman lica ultrazvukom se ubraja i u tretmane, koje je poželjno napraviti prije nekog važnog događaja, zbog efekta savršeno čiste i blistave kože!

HRANJENJE 

hranjenjeU ovom tretmanu posebno se orijentiramo na stanje kože i ako je Vašoj koži potreban obnavljajući i regenerirajući tretman bez mehaničkog čiščenja.

Tretman započinjemo sa peelingom, zatim masaža lica,vrata i dekoltea sa aromatičnim balzamima koja daje poseban užitak i sjaj licu, te maska ovisno o zahtjevima kože...

..suha i dehidrirana, siva i beživotna, masna s proširenim porama (kod takve kože potrebno je prethodno mehaničko čiščenje ), ili možda samo jedan dobar BLIC efekt ...


 Dermalogica - AGE-SMART tretman 

Snažan regenerativan tretman-pametan ulog u budućnost Vaše kože

Idealan je za zrelu kožu te kožu oštećenu od sunca kojoj je potrebno hranjenje i regeneracija.Upotrebom MultiVitaminPower Exfoliant ampule,contour maske i energizirajuće aske,rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Dermalogica - tretman za osjetljivu kožu

započinje Face Mapping-om,dvostrukim čišćenjem ,hidratacijom i posebnom Dermalogica umirujućom masažom te maskom na bazi zobenog brašna.

Tretman je umirujući i pogodan za sva stanja kože.Čišćenje lica za studente


studenti

 

 


Koža kao niti jedan drugi organ predstavlja posebno dobar indikator za sve zdrave i bolesne procese u organizmu.
Sve promjene u složenom životnom procesu vide se na njoj.


Prije svega već u pubertetu mladi ljudi imaju više ili manje problema s kožom.
Tipične promjene na koži za tu dob je prekomjeran rad lojnih žljezda, nečista koža, neugocni miteseri, akne i bubuljice.
Važna je temeljita njega i to ne samo kod kuće nego i u kozmetičkom institutu.
Prije svega nužno je dnevno brižno čišćenje kože proizvodima sa antiseptičkim sastojcima, te jednom mjesečno profesionalno čišćenje u kozmetičkom institutu. Profesionalno čišćenje traje oko 45 minuta i osim peelinga obuhvaća masku za čišćenje na bazi gline ili extrakta morskih algi. Njega kože ima za cilj ukloniti preveliku masnoću kože, otvoriti zatvorene folikule te smanjiti upale.
Nakon svakog čišćenja lica u salonu, uračunata je i kontrola sljedeći dan.

NOVO - PRO POWER PEEL

Kako se mijenjaju vremenske prilike, tako se mijenja koža i njene potrebe. Za svako godišnje doba koža ima posebne zahtjeve. Naročito zimi kad dolazi do naglih promjena temperature (toplo – hladno), utjecaja vjetra, kiše, snijega, koži je potrebna zaštita.  S obzirom da je narušen njen obrambeni status, te je pojačana osjetljivost, koža lako može izgubiti svoj sjaj i vitalnost. Kako bismo koži vratili navedena svojstva sada je idealno vrijeme za regenerativne, obnavljajuće tretmane.

Najnoviji profesionalni peeling ,najjači i najbrži učinak do sada koji omogućava svakome postići najbolji i najzdraviji izgled kože.

Tretman radimo u dvije varijante :

1. Trajanje 30 min. - Nakon enzimskog pilinga nanosimo kombinaciju kiselina za stanje koje riješavamo na lice i vrat,neutraliziramo ,serum i krema za smirivanje i hidrataciju.

2. Trajanje 60 min. - Nakon enzimskog pilinga ,nanosimo kombinaciju kiselina ,neutraliziramo te nastavljamo sa pojačanim unosom ionaktiv seruma sa ultrazvučnom špatulom,nanosimo masku za smirenje i hidrataciju i za to vrijeme masiramo vrat,dekolte i ramena te za kraj tretmana serum i krema .Intenzivan tretman za obnovu i maksimalno djelovanje.

Samo zdrava koža je lijepa koža.Novi kemijski piling se radi u kombinacijama kiselina ,koktelima, koja daje brze i jake rezultate sa najmanje mogućim nuspojavama kao iritacije,ljuštenje,kraste…..

Mliječna kiselina - jedna od najefektnijih kiselina bez iritacija koja je namijenjena za izrazito suhe i osjetljive kože,kojoj je potrebna hidratacija a posebno one koje su grube na dodir.Omekšava,zaglađuje te hrani kožu.

Salicilna kiselina - je poznata po tome da pomaže u borbi protiv nečistoća i akni.Djeluje protuupalno,antibakterijski i regulira sebum.Isto tako stimulira proizvodnju kolagena.

Jabučna kiselina - pomaže svim tipovima kože osim osjetljivoj,a pomaže koži obnoviti hidrataciju,riješava probleme beživotne kože,tretira akne i koži vraća zaglađenost.

Mandelična kiselina - vole ju osjetljiva,masna i problematična koža sklona aknama jer djeluje blago i regulira masnoću kože.Borice oko očiju biti će zahvalne a ublažiti će i ožiljke nastale od akni

Fitinska kiselina - zbog svojih antioksidativnih svojstava obnavlja kožu i štiti je od negativnih vanjskih utjecaja te djeluje antiupalno.

Glikolna kiselina - spada u skupinu Alfa hidroksilna kiselina (A.H.A.). To su prirodne kiseline koje možemo naći u različitom voću i hrani. Limunska kiselina je iz voća, mliječna kiselina se nalazi u mlijeku, a tartarska (vinska) kiselina u grožđu. Glikolna kiselina iz šećerne trske najučinkovitija je A.H.A. kiselina, a medicina joj je posvetila najviše pažnje. Glikolna kiselina, u usporedbi s ostalim kiselinama, ima najmanje molekule čija sposobnost prodiranja je izuzetno učinkovita i izaziva vrlo značajne promjene. Najbolji se rezultati postižu kombiniranjem glikolne kiseline s ostalim voćnim kiselinama. Medicinska istraživanja pokazala su da glikolna kiselina može potaknuti proizvodnju kolagena, povećati volumen epiderme, te čak djelovati kao vrlo snažan antioksidant. Testovi također pokazuju da se glikolna kiselina, u raznim kombinacijama pri kojima se želi postići određeni rezultat, ponaša kao agent-nosilac. Također je dokazano da se u najdjelotvornijim formulama nalaze kako alfa-skupina hidroksilna kiselina, tako i beta-skupina hidroksilnih kiselina (limunska kiselina). Dok alfa hidroksilne kiseline ubrzavaju preobrazbu stanica, beta hidroksilne kiseline pomažu u pročišćavanju folikula kako bi se postigao čišći, glađi i zdraviji izgled.

Poboljšava izgled svih tipova kože; naročito suhoj i dehidriranoj koži, masnoj i nečistoj koži, koži s borama i znakovima starenja.

 • Poboljšava se vlažnost i vitalnost kože

 • Stimulira se obnavljanje i regeneracija kože

 • Smanjuju se bore, te se na taj način dobiva mlađi izgled

 • Izbljeđuju se pigmentacijske mrlje i smanjuje se vidljivost ožiljaka

 • Smanjuje se stvaranje komedona, sužavaju se pore, te dolazi do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala (akne)

 • Koža postaje svjetlija, sjajnija, mekanija, elastičnija                                                                                                                                                                                                               POTREBNO JE OD 3-6 TRETMANA U RAZMAKU OD 2-4 TJEDANA

 Proskin 30 - kratki ,ciljani tretman za pročišćavanje kože - piling i čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

 Proskin 60 - tretman lica bez mehaničkog čišćenja već sa ultrazvučnom špatulom,piling,masaža lica,vrata i dekoltea i odgovarajuća maska.

 Expert Active 60 - Intenzivan tretman lica za aparativnu stimulaciju i regeneraciju deblje, beživotne kože.Kemijski piling, dijamantna         

                                           mikrodermoabrazija,ultrazvuk i mikrostruja sa specijalnom aktivnom Conductive maskom .


Dijamantna mikrodermoabrazija!

           

Nova metoda mikrodermoabrazije je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.
Nakon što se napravi mikrodermoabrazija, u kožu se ciljano unose supstancije koje su u deficitu (npr. ampule kolagena, liposoma, hijaluronske kiseline, različitih vitamina i minerala, itd...), a sve u cilju rješavanja određenoga kožnog problema.
Prednost dijamantne mikrodermoabrazije nad prethodnim generacijama aparata je ta što ni klijent niti terapeut nisu izloženi prašini kristala, čime se izbjegava iritacija dišnog sustava i kože, kao i mogućnost razvoja bilo kakve upale.

Kontraindikacije za primjenu mikrodermoabrazije:

 • akutna upalna stanja kože

 • Herpes zoster

 • terapija roakutanom

 • gljivična i virusna oboljenja kože

 • sumnjive promjene na koži

 • ljetno vrijeme kad je koža izložena suncu.

Mogućnosti u praksi

Uklanjanje bora i postizanje mladenačkog izgleda kože - Ovaj tretman često nazivaju i nekirurškim liftingom lica (lifting bez noža). Da bi uklonili sitne i znatno umanjili duboke bore, tretman mikrodermoabrazije obvezno se kombinira s vacuum terapijom . Tom metodom dubinske masaže kožnog i potkožnog tkiva znatno se pojačava mikrocirkulacija i propusnost kapilara, što omogućuje znatno bolju oksigenaciju kože i bolji metabolizam kože. Znatno se poboljšava i hidratacija izvanstaničnog prostora, čime se ubrzava i osigurava pravilan rad fibroblasta, odnosno jača obnova kolagenih i elastičnih vlakana, poboljšava tonus kože i jača muskulatura. Aparati novije generacije istodobno koriste i dijamantnu mikrodermoabraziju i vacuum terapiju, tako da se kombinacijom tih dvaju tretmana postižu izvanredni rezultati.
Nakon što smo dermoabrazijom obradili ciljanu površinu kože, tretman uvijek završavamo dopunskom dohranom supstancijama koje nedostaju. Pomoću ultrazvuka „upucavaju” se ampule čistog kolagena i liposoma, a ovisno o potrebi i stanju kože, i ampule vitamina (A, C, E...) ili koenzima Q10 koje ovim putem prodiru do samog matriksa kože. Tako obrađena koža izgleda mnogo mlađe, bore su znatno smanjene, one manje potpuno nestaju, a ten ima zdrav i svjež izgled.

Ublažavanje ožiljaka, smanjivanje pora, pročišćavanje tena - Dijamantnom mikrodermoabrazijom mogu se znatno umanjiti duboki ožiljci i dubina samih pora te omogućiti ubrzano stvaranje novih stanica i regeneracija oštećenog tkiva. Odstranjenjem orožnjeloga površinskog sloja, koža se pročišćava jer se pore dubinski čiste od nakupljenog sebuma i nečistoća (miteseri, komedoni), a zbog bolje prokrvljenosti uspostavlja se optimalan dotok hrane i kisika te odvod limfe, što umanjuje mogućnost stvaranja novih akni. Kao i u prethodnom slučaju, i ovdje se izvanrednom pokazala kombinacija dijamantne mikrodermoabrazije s vacuum terapijom. Naravno, da bi i ovaj tretman bio cjelovit, nadopunjuje se specijalnim ampulama za regeneraciju kože.

Uklanjanje hiperpigmentacija - Ovom metodom mogu se ukloniti sunčane pjege, staračke pjege, hiperpigmentacije kao posljedica akni i sve ostale hiperpigmentacije uzrokovane nekim drugim zdravstvenim poremećajem. I hormonski uvjetovane hiperpigmentacije mogu se tretirati i uspješno riješiti, ali uz obveznu liječničku terapiju kako bi se uklonio uzrok nastanka samog problema.
Područja hiperpigmentacije tretiraju se dijamantnom mikrodermoabrazijom, tako da se jačina dijamantnog nastavka postupno pojačava. Za vrijeme tretmana obvezno je korištenje kreme s visokim zaštitinim (SPF) faktorom i kreme za izbjeljivanje za kućnu njegu. Preporučuje se kombinacija tretmana s glikolnom kiselinom, jer se u toj kombinaciji rezultati doista odlični.

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

1


Što je mezoterapija ?

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih tvari mikroinekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.Već duže od 50 god. koristi se za terapiju bola,sportskih ozljeda...,a zadnjih godina se sve više koristi u estetskoj medicini.Tehnikom mezoterapije mogu se tretirati određeni problemi na koži kao što su bore na licu,opuštena i dehidrirana koža lica,vrata i dekoltea,hiperpigmentacije a na tijelu je vrlo uspješna kod uklanjanja celulita i masnih stanica.

A B


Zašto NO NEEDLE mezoterapija ?

Zato što je mezoterapija bez igala (mezoporacija) apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji ,pogotovo za osobe koje zbog straha  od igle izbjegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele ukloniti problem opuštene kože,bora,fleka, masne i  problematične kože ,strija i celulita.Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih tvari u tkivo na dubinu jednaku mezoterapijskim inekcijama.

Na koji način radi NO NEEDLE mezoterapija ?

Sam mezoterapijski tretman radi na principu  mezoporacije i mezoosmoze.Kod djelovanja pulsirajuće,naizmjenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim utjecajem nastaju privremeni vodeni kanali-mezopore i to u zaštitnom lipidnom sloju između epiderme i derme.Ti vodeni kanali omogućavaju unos aktivnih tvari u dublje slojeve kože.Zahvaljujući tom otkriću vodenih kanala ,kemičari
Peter Agree i Roderick Mac Kinnon dobili su Nobelovu nagradu 2003 g.


Kakve rezultate možemo očekivati ovim tretmanom?

U klasičnim tretmanima samo 10% aktivnih tvari koju koristimo u radu može doprijeti do dubljih slojeva kože,te su svi efekti samim tim ograničeni.Slična situacija je sa ostalim preparatima koje koristimo svakodnevno.Mezoterapija bez igle omogućuje da se apsorpcija aktivnih tvari (hijaluron,kolagen,c-vit....)poveća sa 10% na 99% na dubinu prodiranja 1 cm i 65% na dubini od 6 cm i ostaje oko 2 mjeseca,što nam daje ogromne mogučnosti kod tretmana lica i tijela,kako kod starijih tako i kod mlađih osoba.

Kontraindikacije za rad ?

Tretman mezoterapije ne treba raditi u trudnoći,.kod oboljelih od epilepsije ,dijabetesa ,tumora, kod osoba sa pacemakerom, gdje su prisutne metalne proteze....Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije u smislu iritacije ili reakcije tkiva nema jedino ako postoji alergija na neki od sastojaka.


Kako izgleda tretman u salonu ?

Kod prvog dolaska pregledamo stanje kože i ovisno o njenim potrebama dogovaramo tretmane.Poželjno je ako je koža nečista ,puna komedona da se prvo dobro mehanički očisti.
Tretman započinjemo jačim peelingom glikolna kiselina ili enzymski peeling ,zatim nanosimo koncentrat-serum i pripremamo kožu ultrazvukom za mezoterapiju –elektro pulsevima otvaramo mikro prolaze za aktivne substance koje prodiru u stanice.Da bi svi sastojci što duže ostali i djelovali ,zatvaramo prolaze i hladimo kožu –kriosondom ,stavljamo bogate hidrogelne maske na bazi hijalurona,kolagena , za izbjeljivanje ....
Potrebno je tretmane raditi u kurama od minimalno 6 puta .1-2 x tjedno,a odlični su rezultati kad se kombinira sa tretmanima mikrodermoabrazije.


2


SKINIAL - Nelasersko uklanjanje tetovaže i permantne šminke

Inovativan pristup koji su razvili njemački stručnjaci te patentirana švicarska formula koja uklanja tetovaže pomoću prirodnog odbacivanja kože.

Patentirani SKINIAL-EX za uklanjanje tetovaža i permanentnog make upa,zasnovan na mliječnoj kiselini,nanosi se na tretiranu površinu kože laganim pokretima mašinice .Ona polako prodire kroz tatoo pigment te tvori reakciju s makrofagima koji su okruživali i štitili pigment te ga odbacuje na površinu kože gdje se oblikuje krasta.Krasta se nekoliko dana suši,a tretirano područje nekoliko tedana da potpuno zacijeli.Nakon 8-10 tjedana ,tretman se može nastaviti i tako u djelovima dok se cijela ne ukloni.Nakon što proces zacijeljivanja na tretiranom području završi ,koži se vraća originalna boja te semože ponovno tetovirati.

PREDNOSTI SKINIAL TRETMANA

- UKLANJA SVE BOJE - Naš postupak uklanjanja tetovaža bez lasera može ukloniti sve boje i kombinacije boja.

- MANJI BROJ TRETMANA - u odnosu na tretman laserom,broj tretmana sa Skinial-om je značajno manji.U slučaju manjih tetovaža (do 16 cm2),naravno ovisi o obliku,ali uglavnom je potrebno samo 3-4 tretmana za uklanjanje tetovaže.Znači ,povoljniji je od uklanjanja tetovaže laserom.


MAKE UP - Šminkanje 

Dnevna - lagani ,prozračni ,decentni make up (za poslovne sastanke,razgovore za posao ,shopping....)

Svečani - Jači ,postojaniji make up (za razne svečanosti ,proslave,maturalne večeri, svadbe....). Moguće je postavljanje jednokratnih trepavica (trajanje 1-2 dana)

Kazališna šminka - sa specijalnim efektima (3D efekti, fantasy make up....) namijenjen za dječje rođendane ,momačke i djevojačke zabave,kazališta,nastupe,klubove i slično.

Potrebno je doći osobno radi dogovora i procjene zahtjevnosti šminke. 

Profile Information

Application afterLoad: 0.004 seconds, 0.37 MB
Application afterInitialise: 0.108 seconds, 3.45 MB
Application afterRoute: 0.124 seconds, 4.18 MB
Application afterDispatch: 0.208 seconds, 8.91 MB
Application afterRender: 0.253 seconds, 9.87 MB

Memory Usage

10466232

11 queries logged

 1. SELECT *
    FROM jos151_session
    WHERE session_id = 'lpm6mqgu63teali25iebag6841'
 2. DELETE
    FROM jos151_session
    WHERE ( time < '1558705103' )
 3. SELECT *
    FROM jos151_session
    WHERE session_id = 'lpm6mqgu63teali25iebag6841'
 4. INSERT INTO `jos151_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( 'lpm6mqgu63teali25iebag6841','1558706003','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos151_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS type, element AS name, params
    FROM jos151_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT m.*, c.`option` AS component
    FROM jos151_menu AS m
    LEFT JOIN jos151_components AS c
    ON m.componentid = c.id
    WHERE m.published = 1
    ORDER BY m.sublevel, m.parent, m.ordering
 8. SELECT template
    FROM jos151_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 0)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 9. SELECT a.*, u.name AS author, u.usertype, cc.title AS category, s.title AS section, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, g.name AS groups, s.published AS sec_pub, cc.published AS cat_pub, s.access AS sec_access, cc.access AS cat_access 
    FROM jos151_content AS a
    LEFT JOIN jos151_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos151_sections AS s
    ON s.id = cc.section
    AND s.scope = "content"
    LEFT JOIN jos151_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos151_groups AS g
    ON a.access = g.id
    WHERE a.id = 44
    AND (  ( a.created_by = 0 )    OR  ( a.state = 1
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2019-05-24 13:53:23' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2019-05-24 13:53:23' )   )    OR  ( a.state = -1 )  )
 10. UPDATE jos151_content
    SET hits = ( hits + 1 )
    WHERE id='44'
 11. SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params
    FROM jos151_modules AS m
    LEFT JOIN jos151_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 0 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY position, ordering

Language Files Loaded

Untranslated Strings Diagnostic

None

Untranslated Strings Designer

None